Despre voi, TEDxsteri, de la Hedi Hoka – ambasador TEDxCluj

Dacă citești asta, înseamnă că ești TEDxster!

De ce conferințele TEDx sunt atât de apreciate? Iată o întrebare la care am încercat să caut răspuns. La prima strigare, am fost tentată să spun că vorbitorilor se datorează succesul conferințelor. Dar nu este așa.

Cine face diferența la conferințele TEDx este spectatorul. El generează succesul evenimentului. Cei care participă la conferințele TEDx sau TED au ceva diferit, acel quelque chose. Și dacă veniți în ziua evenimentului la TEDxCluj, o să-mi dați dreptate.

Sunt oameni cărora le face plăcere aproape totul în viață. Persoane care se simt bine în pielea lor. Viața îi entuziasmează și își doresc tot ce este mai bun. Le plac trailer-ele de filme și râd cu poftă. Au cele mai inteligente statusuri pe Facebook și sunt cei mai zgârciți în a da Like-uri.

Când te afli în preajma lor, te captează energia lor pozitivă. Dacă îi întrebi ce le displace la un discurs, se gândesc mult până să-ți răspundă. Pentru că își măsoară cuvintele. Nu se prefac că nu le place, ci acceptă situația cu o capacitate neobișnuită de a găsi partea bună a lucrurilor.

Recunosc când greşesc și încearcă să facă tot ce pot să nu aibă comportamente neproductive. Sunt oameni care nu-și fac griji pentru mâine pentru că savurează prezentul. Nu se simt amenințați de ceea ce nu le este familiar și caută experiențe noi care să le modeleze viața. Nu-și fac planuri de viitor și nu sunt obsedați de obiective. Dar știu ce își doresc de la ei înșişi.

Să nu credeți că sunt niște rebeli, dar au opțiuni proprii pe care le afirmă. Nu le prea plac cocktail-urile sofisticate, dar beau un pahar de vin sau berea din sticlă și se distrează până dimineață.

Sunt capabili să funcţioneze așa cum simt ei. Trăiesc fără aprobarea și aplauzele celor din jur. Nu fac eforturi să te șocheze, dar un compliment din partea lor îți merge direct la inimă. Și rămâne acolo.

Dar ce-mi place cel mai mult: știu să râdă și să provoace râsul. Descoperă umorul aproape în orice situație. Nu râd de oameni, râd împreună cu ei. Aleg bucuria, iubesc viața.

Nu au mentalitatea de turmă. Dar mai presus de toate, TEDxsterii sunt cavalerii schimbării. Și ştii de ce? Pentru că au dorința de a evolua prin cunoaștere.

Dacă ai citit acest text, înseamnă că ești TEDxster.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments 1

  1. Pingback: jonesie.ro » mini-colectie de info faine de la TEDxCluj 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.