IMG_0064

Prin ochii voluntarilor – Going Beyond

În fiecare an avem parte de o echipă de voluntari tare, tare faină și vrem să le mulțumim pentru toate!

Ana-Maria și Oana au făcut parte din echipa de voluntari TEDxCluj 2017 – Going Beyond și au fost destul de drăguțe să ne povestească în câteva cuvinte cum a fost evenimentul din perspectiva lor. Așa că le lăsăm pe ele să vă spună mai multe:

Ana-Maria Gui:

Tocmai am ajuns acasă de la TEDxCluj. Parcă îmi pare rău că s-a terminat așa repede ziua asta. A fost o experiență foarte frumoasă și interesantă, în ciuda faptului că am avut sarcini diverse care ne-au solicitat. A meritat din plin, aș repeta experiența oricând, cu drag. Am făcut parte dintr-o echipă cu oameni dedicați, care s-au implicat mult și cu ajutorul cărora am reușit să realizăm o atmosferă plăcută, antrenantă și „funny” în același timp pe toată durata acestei zile. Deși majoritatea nu ne cunoșteam între noi, ne-am mobilizat extrem de repede, iar după foarte puțin timp sarcinile erau duse la bun sfârșit ca și cum ne cunoșteam de o viață.
Consider că experiența aceasta ca voluntar a fost una pe care o voi ține minte mereu, deoarece am creat noi prietenii, ne-am distrat și am reușit să realizăm ceva frumos. Mulțumesc pentru ocazie, sper să colaborăm și la edițiile următoare!

Oana Tănasa:

Experiența de voluntariat la TEDxCluj a fost unică. Atmosfera prietenoasă, oamenii faini pe care am reușit să îi întâlnesc mi-au deschis o nouă perspectivă. Nu doar că am reușit să îmi lărgesc orizontul de cunoștințe, dar cel mai mare câștig a fost faptul că am întâlnit persoane talentate, entuziasmate, care m-au inspirat și mi-au amintit ce înseamnă satisfacția și bucuria de a fi voluntar. Făcând parte din echipa de voluntari mi-am amintit ce înseamnă pasiunea și entuziasmul ca și elemente de bază ale succesului.

Mulțumim încă o dată tuturor!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *