Speakeri TEDxCluj 2014 – 8 noiembrie

Am pregătit un program plin de inspirație, cu personalități una și una. Participă la eveniment și vei putea interacționa cu personalități marcante în domeniul lor de activitate: afaceri, educație, IT, sport, jurnalism, medicină, psihologie, comunicare, creație, artă, muzică, inovație.

Prinţesa Marina Sturdza
Prinţesa Marina Sturdza, descendentă a mai multor vechi familii de domnitori, a trăit în exil, a fost pe rând director în industria de marcom, corespondent, comentator radio şi TV, editorialist pentru 35 de publicaţii, Vicepreşedinte al uneia dintre cele mai renumite case de modă din lume, Director UNICEF, Preşedinte la Marina Sturdza Enterprises şi Summits International.
Citeşte mai mult

Roxana Mocanu
Consultant în procese de formare continuă, Fondator al HR Enterprise şi Preşedinte al Consiliului Consultativ al ITOL Central Eastern Europe (Institute of Training and Occupational Learning).
Citeşte mai mult

Mădălina Mocan
Mădălina Mocan este director de dezvoltare al CRD (Centrul Raţiu pentru Democraţie). Dezvoltă proiecte legate de transparenţă, responsabilizare şi respectarea drepturilor omului. Pasionată de modele de creştere în sectorul asociativ.
Citeşte mai mult

Solomon Marcus
Membru corespondent al Academiei Române din 1993, membru titular şi Academician din anul 2001, matematician care citeşte matematica cu ochelarii poeziei.
Citeşte mai mult

Iv cel Naiv
Ivcelnaiv este un scriitor român contemporan anonim.
Citeşte mai mult

Dr. Raed Arafat
Dl Dr. Raed Arafat este un profesionist de top al medicinei de urgenţă, fondator şi medic şef al programului SMURD precum şi secretar de stat în MAI.
Citeşte mai mult

Matt Keen
Absolvent al Universităţii Oxford şi cu MBA de la CASS Business School, Matt deţine o experienţă de peste 16 ani în aria de business şi al designului organizaţional.
Citeşte mai mult

Nicolae Maniu
Turdean din naştere şi stabilit la Paris, Nicolae Maniu este cunoscut publicului drept “cel mai vândut pictor român”.
Citeşte mai mult

Cosmin Alexandru
Consultant în transformare organizațională. Este fondatorul GfK, B&P Brandivia, Wanted Transformation, ERUDIO, AIESEC România şi unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi în procese de transformare organizațională din România, având o vastă experienţă în business-ul local şi internaţional.
Citeşte mai mult

Răzvan Exarhu
Răzvan e om de radio, jurnalist şi blogger. Dar, mai ales, este o personalitate creativă, care obişnuieşte să schimbe radical, din când în când, direcția în care priveşte.
Citeşte mai mult

Brad Blanton
Dl Dr. Brad Blanton este psihoterapeut, trainer şi scriitor american, autor al best seller-ului Radical Honesty, care a fost tradus în 7 limbi.
Citeşte mai mult

Ioan Alexandru Drăgan
Dl. Drăgan este furnizor de soluții sistematizate, implicându-se în dezvoltarea organizațională și a mediului business în cadrul iQuest Group și Cluj IT Cluster.
Citeşte mai mult

Doina Costache
Conduce aria de branding pentru Google România, având peste 10 ani de experienţă în Vodafone şi UniCredit Bank.
Citeşte mai mult

Alexandru Mironov
Dl Alexandru Mironov este autor şi povestitor de science-fiction, Senior editor al revistei Ştiinţă şi Tehnică, jurnalist de ştiinţă şi fost ministru al tineretului şi sportului.
Citeşte mai mult

Dragoș Bucurenci – Storyteller TEDxCluj 2014
Dragoș Bucurenci a format peste 600 de manageri români ca practicanți ai modelului Process Communication® și a primit Premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.
Citeşte mai mult

Mihai Ghyka
Dl Mihai Ghyka este cunoscut atât ca fiind descendentul familiei de domnitori moldoveni Ghyka, precum şi ca fiind unul dintre cei mai apreciaţi manageri şi consultanţi comerciali din România.
Citeşte mai mult

Cristian Lupşa
Cristian Lupşa e reporter, povestitor și editor la Decât o Revistă. Crede în puterea narațiunii și poveștilor adevărate de a transforma oameni și comunități.
Citeşte mai mult

Ştefan Dărăbuş
Ştefan Dărăbuş este vocea sonoră care susţine reformarea sistemul de protecţie a copilului, încă din 1997. În 2003 a devenit director naţional al organizaţiei Hope and Homes for Children România.
Citeşte mai mult

Ionuţ Alexandru
Budişteanu

Inventator şi informatician, câştigător al marelui premiu la cea mai importantă competiţie de ştiinţă şi inginerie din SUA.
Citeşte mai mult

Marcelo Izaguirre
Marcelo este un inginer de software la National Instruments, care lucrează în grupul LabVIEW Real-Time.
Citeşte mai mult

Andras Libal
Libal Andras este conferenţiar universitar şi cercetător în domeniul fizicii computaţionale la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.
Citeşte mai mult

Octavian Buta şi Radu Cotarcea
Vicecampioni dezbateri la campionatul mondial de dezbateri
Citeşte mai mult

Momente artistice

Trupa KID-A
Reprezentând trupa KID-A, marea câştigătoare a trofeului TIMAF 2013 şi studioul de dans GENESSIS din Cluj-Napoca, vor intra pe scenă pentru dumneavoastră Adrian Popa şi Andrei Groza.
Citeşte mai mult

Terra Dacica Aeterna
Terra Dacica Aeterna este prima asociaţie din România care se ocupa cu reenactment-ul legat de perioada antică.
Citeşte mai mult

Rua. Quartet
Cu o vastă experienţă concertistică, grupul oferă o muzică de calitate şi, totodată, se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte divers.
Citeşte mai mult

Paul Dumitru
Paul este facilitator grafic. ”Scrie” în timp real povești cu ajutorul desenelor și cuvintelor, astfel încât oamenilor să le fie mai ușor să rețină esența evenimentelor la care participă.
Citeşte mai mult