Andreea Roșca

Titulatură: jurnalist, scriitor și un pasionat explorator al lumii antreprenoriale

Ce înseamnă „Going Beyond”?

”Înseamnă să pui întrebări, să nu accepți înțelepciunea majorității, să ai curiozități și curajul de a experimenta. Înseamnă să încetezi să mai aștepți ca cineva să îți ofere soluțiile și răspunsurile, să îți sufleci mânecile și să faci ce depinde de tine.”

Despre: Andreea este jurnalist, scriitor și un pasionat explorator al lumii antreprenoriale. După o carieră de aproape două decenii în media, a decis să aleagă un drum pe cont propriu.

Este co-autor al cărții „Cei care schimbă jocul”, prima și singura carte despre gândirea și deciziile antreprenorilor români care au construit companii remarcabile. Este co-fondator al newsletterului săptămânal “Monday Memo” și realizează pentru profit.ro rubrica “Interviurile Andreei Roșca”, o serie de conversații cu antreprenori inovatori.

De câteva ori pe an organizeză programul “Effectuation Way”, un program intensiv de deprindere a principiilor de gândire antreprenorială. Andreea este, de asemenea, co-fondator al Fundației Romanian Business Leaders.