Cristina Dobrescu

Titulatură: Co-fondator ONG Arta Nu Mușcă și Livrez Dragoste / caligraf

Ce înseamnă „Going Beyond”?

”Reprezintă depășirea tuturor momentelor de „nu”. Obstacolele sunt mereu prezente, teama e doar o opțiune. Atunci când creezi un mix între curaj, nebunie și pasiunea cu care îți depășești așteptările și faci o schimbare în comunitatea ta.”

Despre: are un Master în Audit Financiar Contabil, a lucrat ca economist timp de 4 ani iar în iunie 2012 și-a dat demisia implicându-se în propria afacere, considerând că ceea ce făcea până la acel moment nu o mai reprezenta. S-a alăturat colegei sale Loredana Munteanu în demersul cultural „Arta nu mușcă”, cu dorința de a promova tinerii artiști și de a influența pozitiv percepția oamenilor despre artă.

Este co-organizator al Festivalului de Muzică Clasică la Metrou, proiect ajuns la a patra ediție, anual, ce se desfășoară în cele mai tranzitate 4 stații de metrou ale căror peroane sunt transformate în adevărate săli de spectacol, publicul având acces la concerte de muzică clasică și momente artistice (pictură, grafică, ilustrație, balet, dans contemporan, tango).

În martie 2014 a iniţiat proiectul „Livrez Dragoste – Atelierul de Scrisori” – un proiect inediat ce i-a schimbat percepția asupra scrisului de mână sau a gesturilor mici. Astfel, poveștile de dragoste pe care le scrie ale oamenilor necunoscuți devin medicament și o forță pe viitor.