Veronica Soare

Titulatură: Fundraising fairy

Ce înseamnă „Going Beyond”?

„GoingBeyond e un zbor interior necesar fiecăruia dintre noi. E ieșirea din tot ce știm că suntem sau putem, întâlnirea dintre frică și cel mai bun prieten al ei, curajul, pentru a schimba ceva în bine în noi și în lume.”

Despre: este absolventă de Comunicare și Arta Actorului, fondator, fundraiser și friendraiser al proiectului minuni.ro, câștigătoare a competiției JCI TOYP Romania 2016 – Ten Outstanding Young Persons la categoria Umanitate/ Voluntariat și a premiului Rebel pentru o cauză la Gala Cariere 2016, copywriter, pasionată să transforme în poveste orice întâmplare care poate stârni emoție și dornică să răspândească binele în lume, în orice formă. De un an e realizator al emisiunii La minuni inainte!, la SmartFM, o emisiune despre oameni, inițiative sociale, comunitate. 

Cel mai important proiect – personal și profesional – este #minunipeCamino, călătoria de 40 de zile și 910 km, nordul Spaniei de la est la vest, pe jos, o poveste de strângere de fonduri pentru Asociația Inima Copiilor.