TEDxCluj Award

Pentru cei cărora nu le este frică de idei noi; pentru cei care adoptă natural schimbarea; pentru cei puțini, care văd întrebările greșite și nu răspunsurile greșite; pentru cei care pot privi din mai multe unghiuri de vedere fără să-și piardă viziunea. Pentru inovatori am creat TEDxCluj Award.

UPDATE: Câștigătorul TEDxCluj Award 2017 este Bogdan Florea pentru proiectul „Telemedicină în epilepsie”.
Mai multe detalii pe www.epilepsy.ro

Ne dorim să-i scoatem în față și să-i premiem pe care inovează în Transilvania, pe domeniile lor de activitate. Pentru că ideile bune merită recunoscute.

TEDxCluj Award este un premiu oferit unei idei inovatoare, unui inovator sau unei echipei. În 2016 au fost premiați cei care au realizat Husa ArKase.

TETAPOLIS, în parteneriat cu TEDxCluj, are deosebita plăcere de a vă prezenta premiul TEDxCluj Award 2017. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de către antreprenorii locali în domeniul cercetării și inovării.

Ca și Parc Științific și Tehnologic, TETAPOLIS își asumă prin activitatea desfășurată o participare activă în schimbarea paradigmei din „Cluj-Napoca, un oraș de export al ideilor inovative” în „Cluj-Napoca, un oraș de incubare al ideilor inovative”, susținând acele idei care schimbă lumea în care trăim prin cercetare și inovare. Mai mult decât atât, acest premiu reflectă o validare a potențialului inovativ al acestor idei.

De asemenea, in calitate de partener TEDxCluj, EMERSON dorește să contribuie la răspândirea ideilor care merită să fie înfăptuite și premiază câștigătorul TEDxCluj Award 2017.

Etape:

  • 16-30 ianuarie: trimiterea nominalizărilor
  • 31 ianuarie: pre-selectarea celor mai bune 10 nominalizări
  • 1-12 februarie: întâlniri de lucru împreună cu juriul pentru a discuta despre mentorat, dezvoltarea ideilor în afaceri și consiliere financiară
  • 13-19 februarie: juriul va alege cele mai bune 3 inovații după procesul de mentorat
  • 25 februarie: anunțarea proiectului câștigător în cadrul conferinței TEDxCluj 2017 – Going Beyond
Modul de desfășurare este simplu:
Oricine poate propune un inovator sau o inovație pentru pentru premiere folosind formularul de mai jos.
Juriul format din echipa TEDxCluj împreună cu un grup de specialiști vor analiza toate propunerile primite și vor decide câștigătorul.
Proiectele finaliste vor fi anunțate în cadrul conferinței TEDxCluj 2017 – Going Beyond din 25 februarie.